Mobila pentru baie

Camera de baie este un templu al curățeniei și relaxării. Venind acasă de la muncă, ne dăm seama că suntem obosiți, iar visul nostru într-o astfel de situație este pacea și liniștea. Unde, puteți restabili energia și puterea pozitivă, dacă nu în baie. Iată de ce o atenție sporită trebuie acordată amenajării acestei încăperi cu mobilier pentru baie.

O trăsătură importantă a băii este nivelul sporit de umiditate, precum și prezența unei frecvente diferențe de temperaturi. În acest sens, este necesar să cumpărați mobila pentru baie, adaptată acestor condiții, adică, mobila fabricată din materiale speciale, rezistente la umiditate.

Baia va fi mai spațioasă, mai frumoasă și mai îngrijită, dacă va fi completată cu combinații grijulii pentru depozitare. Compania de mobilă Andania din România oferă spre vînzare un sortiment uriaș de mobilier pentru baie . La noi, puteți găsi tot de ce aveți nevoie - dulapuri cu oglindă, masuță pentru articole de toaletă, rafturi deschise și dulapuri pentru prosoape de baie și multe altele. Există dulapuri de diferite modele și dimensiuni, există seturi întregi confecționate în diferite stiluri și din diverse materiale - MDF vopsit, PAL laminat etc. În seturile noastre puteți găsi dulapuri pentru chiuvetă, astfel încât baia Dumneavoastră să posede un aspect finisat.

Mobila pentru baie cu dulapuri încăpătoare, rafturi pentru accesorii, oglindă mare și mobilă practică și de durată este visul oricărei familii care planifică reparație sau trece în casa nouă. Indiferent dacă planificați să reamenajați vechea cameră de baie sau tocmai ați devenit proprietarul unui nou apartament şi ați început lucrările de amenjare, noi, cei de la Andania Mobila vă vom ajuta să alegeți mobilier de baie care vi se potriveşte.

Oglinda este piesă centrală a oricărei camere de baie. Fiecare dintre noi are nevoie de oglinda comoda pentru a ne asigura că look-ul nostru este perfect înainte de a ieşi din casă. De aceea, noi v-am pregătit o gama variată de modele stilate si practice, uşor de montat şi care nu necesită un spaţiu mare. 

Indiferent de ce aveți nevoie, la ANDANIA MOBILĂ ROMÂNIA veți găsi cu siguranţă modelul potrivit de mobilier pentru baie. De asemenea, vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebări. Amenajați-vă camera de baie după pofta inimii alături de ANDANIA .


Dulap pentru lavoar - AE-03(750/950mm)
Dulap pentru lavoar - AE-03(750/950mm)

Feronerie "Soft-close"MDF Super luciosPiatra artificialaAveți posibilitatea de a: Alege din cele doi.....

RON1.800
Dulap suspendat cu oglinda pentru baie - AE-01
Dulap suspendat cu oglinda pentru baie - AE-01

Feronerie "Soft-close"MDF Super luciosAveți posibilitatea de a: Alege din cele doi modele de Baie.&n.....

RON480
Penal pentru baie - AE-02
Penal pentru baie - AE-02

Feronerie "Soft-close"MDF Super luciosAveți posibilitatea de a: Alege din cele doi modele de Baie.&n.....

RON500
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)