Mobila Moale in Romania

Andania - este un magazin modern de mobila de calitate destinată pentru necesități casnice și comerciale. Spre alegerea Dumneavoastră sunt propuse modele gata de mobila moale modulară, realizată în diverse culori, stofe și materiale.

Datorită serviciului clientelă Andania, Dumneavoastră aveți posibilitatea de a alege un model optim de mobila moale în conformitate cu cele mai sofisticate solicitări.

Achiziție optimă pentru locuință

Amenajând locuința cu mobiler, trebuie de luat în considerație cel mai important factor – concordanța stilistică. Pentru a menține un stil autentic, merită să alegeți canapele și fotolii într-o similară nuanță. Pe pagina oficială Andania veți găsi canapele și fotolii, prin urmare mobila moale în Romania realizată în divers stil:

  • modern, care se deosebește prin asimetrie și sublimare a mai multor materiale decorative;
  • eclectic, exprimat prin culori expresive, figuri geometrice și detalii cromate sau de lemn; 
  • minimalist, care posedă proporții exacte, culori și soluții inovative.
  • loft, completat prin articole realizare din materiale naturale.

Unul dintre principalele componente ale oricărei locuințe este mobilierul tapițat sau mult cunoscuta în România mobila moale. Ea poate modifica apartamentul dincolo de recunoaștere și conferi locuinței o atmosferă specială. Pe site-ul companiei Andania puteți găsi modele originale de mobilier tapitat direct de la producător, de la fotolii mici și compacte, la canapele masive și mobilier modular, articole extrem de populare și cerute pe piața industriei de mobilă moale din Romania.

În prezent, diversitatea mobilierului este cu adevărat uriașă: de la clasic și baroc la minimalism japonez și hi-tech. Astfel, pentru camere mari și living, puteți cumpăra seturi de mobila moale Andania fabricate în Romania. De obicei seturile sunt compuse din canapele drepte sau de colt și fotolii. Țesătura de tapițerie va satisface gusturile chiar și a celor mai exigenți clienți: tapiserie sau goblen, velur, jacquard, piele artificială, microfibră și altele. Abundența de culori vă permite să alegeți seturi adaptabile oricărui design, iar catalogul online vă va ajuta să vă determinați modelul în conformitate cu parametrii necesari.

De regulă, membrii familiei și oaspeții se adună în camera de zi. Mobilierul clasic din stofa velur sau microfibră, cu garniture din lemn se va potrivi aici perfect. Ea va pune în evidență eleganța și rafinamentul locuinței. Canapele cu mecanism Delfin, de înaltă calitate, confecționate pentru living, sufragerie sau camera de zi dispun de umpluturi speciale care permit exploatarea de lungă durată și uzura mică. Pe asemenea modele de canapea de colt este confortabil atât de șezut, cât și de dormit, dacă oaspeții vor rămâne peste noapte în casa Dumneavoatsră.

Însă, este de remarcat faptul, că mobila moale andania cu canapele stilate și extrem de calitative se va adapta perfect cât în locuință, atât și în oficii. Caracterul practic  al canapelelor le transformă în elemente cu adevărat universale.

Canapele și colțare Griton și Fabio au un preț avantajos, iar soluțiile de design exclusiv vor fi pentruu Dumneavoatsră o veritabilă descoperire. Cu un astfel de mobilier, puteți experimenta în spațiu la nesfârșit, dând frîu liber imaginației și gustului.

În magazinul online al fabricii Andania puteți comanda mobila moale sau așa numitul mobilier tapițat pentru casă sau birou la cele mai accesibile prețuri.


Canapea  Griton
Canapea Griton

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lengeri.....

RON2.750
Canapea Fabio
Canapea Fabio

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lengeri.....

RON3.100
Coltar Fabio
Coltar Fabio

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lengeri.....

RON4.150
Coltar Fabio 2
Coltar Fabio 2

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lengeri.....

RON5.100
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)